Не содржи штетни хемикалии
Употреба: За најдобри резултати користете го дневно и нанесувајте само по бањање или туширање.
Состав: Прочистена Вода, Природна Минерална Сол (Потасиум Алум), Природен мирис од есенцијални масла и екстракти, природна целулоза. Сода Бикарбона, Природен Презерванс (Бензоик Ацид, Цинк Глуконат) 66ml.
Лесно лизгавиот Рол-Он дава убаво чувство кога се нанесува, а моќта на минералните соли природно ја елиминира миризбата преку целиот ден.
Увозник ДИДПУ ДУРИС дооел, Партизанска 93 4/2 , 1000 Скопје,  +38970274060, dusan.ristovski@duris.mk
Продажни места ДМ-дрогерие маркт, Cosmo, Зeгин, Еурофарм, Виола, Биокулт, Tesori DI Mare, Бако, Рептил
Мирисајте чисто и здраво