Состав: Прочистена Вода, Природна Минерална Сол (Потасиум Алум), Природен мирис од есенцијални масла и екстракти. Сода Бикарбона, Природен Презерванс (Бензоик Ацид, Цинк Глуконат) 118 г.
Не содржи штетни хемикалии
Употреба:  Држете го спрејот на одалеченост од 10cm и прснете 2-3 пати. За најдобри резултати користете го дневно и нанесувајте само по бањање или туширање.
Кристал Деодорантот сега е достапен и како спреј. За да ја спречи миризбата може да се користи на целото тело - стапала, под пазуви, препони и интимни делови. Хигиенски направеното шишенце овозможува спрејот да го користат повеќе лица.
Увозник ДИДПУ ДУРИС дооел, Партизанска 93 4/2 , 1000 Скопје,  +38970274060, dusan.ristovski@duris.mk
Продажни места ДМ-дрогерие маркт, Cosmo, Зeгин, Еурофарм, Виола, Биокулт, Tesori DI Mare, Бако, Рептил
Мирисајте чисто и здраво